Един от най-обичаните български изпълнители Орлин Павлов ще се качи на сцената в Зала 1 на НДК за първия си голям самостоятелен концерт “Още малко...”. Това ще се случи на 1 октомври 2018г. - Световен ден на музиката, от 20:00ч.
За всички фенове и почитатели, изпълнителят с най-пленителна усмивка ще представи за първи път на живо новия си албум, по който работи в момента и също ще носи името “Още малко...”.


Орлин обяви събитието на връх рождения си ден /23 април/ с видео в социалните мрежи, на което благодари за отправените му пожеланията за празника и сподели, че иска да отговори на цялата тази любов с този важен за него концерт в Зала 1 на НДК. Коментира още, че избраната дата не е случайна – Световен ден на музиката, първи самостоятелен голям концерт на тази сцена и първи самостоятелен албум. А относно името на новия албум, казва, че с него си пожелава: “Още малко... приятели, любов, късмет, изкуство!” Във видеото се вижда и огромна торта във формата на билет, подарък от негови близки приятели.

Концертът и албумът носят името на едноименното парче, изпълнявано от Орлин “Още малко”, което влезе в сърцата и домовете на хората с хитовия телевизионен сериал на bTV “Скъпи наследници”. В него успешният певец e и в амплоато на актьор и играе главна роля.
За да е пълна емоцията и преживяването на 1 октомври, Орлин Павлов вече подготвя безкомпромисно шоу заедно с едни от най-добрите български музиканти - Мартин Ташев /тромпет и вокали/, Милен Кукошаров /пиано/, Васил Вутев /барабани/, Борислав Бояджиев /перкусии/, Владислав Мичев /тромбон/, Димитър Льолев /саксофон/, Георги Стойков /тромпет/, Евден Димитров /бас/, Волен Милчев /вокали/, Ангел Дюлгеров /китара/, DJ Stephan Love. Планира да изпълни и някои от емблематичните си хитове.