Интересният тандем Орлин Павлов и Бобо отново се събраха заради парчето "За ден".

Песента е по музика на Орлин и DJ Bor4e, който се погрижил и за аранжимента. Закачливият текст е на Мила Георгиева, а за видеото отговарял Мартин Макариев.

"Текстът е малко по-пиперлив, закачлив. Имаше няколко варианта, но другите бяха по-лежерни", призна певецът в интервю.

В тази връзка призна, че още не знае точната рецепта за успеха, но се надява новото предложение да се хареса на публиката. Признава, че често му се случва да забравя текстовете на песните си, просто защото няма такава памет, а по-лесно учи мелодии.

"Не мога да кажа точно каква е рецептата. Започнах на професионалната сцена с група "Кафе" през 2003 г. Имал съм супер трудни моменти. Имал съм моменти на много добра известност и никаква работа, както и такива на недобра известност и супер много работа, така че всичко в нашата държава е супер странно и се движи по нелогичен път. Затова не мога да дам рецепта. Просто трябва да правиш това, което те кефи. Естествено трябва да имаш и някаква концепция, не можеш да се луташ и да скачаш", обясни Орлин.

Не крие, че има амбиции да се реализира извън нашата страна и вече активно действа за постигането на тази своя мечта. По време на пътуването си с Бобо до Щатите създали много добри контакти и се надява те скоро да проработят. За да стане по-лесно това в края на годината или в началото на следващата отново ще ходят там.