Обожаваният от много фенки Орлин Павлов изпадна в отчаяние, след като неговата бивша любима Яна Акимова мина под венчилото с бизнесмена Петко Димитров въпреки надеждите му, че в крайна сметка сватбата ще се провали.

До последно певецът се надявал, че танцьорката ще размисли или че нещо ще я спре. Чудо обаче нямало, а Орлин нямал друг избор, освен да се скрие в първия бар, изникнал пред очите му, пише ''Всеки ден''.

Симпатичният изпълнител дори се бил зарекъл да отиде на венчавката и да отрови щастието на двамата влюбени, но негови верни приятели го отказали.

*Яна и Петко (Снимка: в. ''Всеки ден'')

В крайна сметка Орлин се забил в столична кръчма, където компания му правела чаша уиски. И тъй като рядко прекалява с алкохола, на следващия ден бившият вокал на групата „Каффе" прокълнал Яна, която го докарала до махмурлук.

И докато тя е вече на вълна сватбено пътешествие, Орлин се чуди как да преживее нещастната си любов.

Засега никоя млада дама не е привлякла вниманието му, още повече, че, както сам призна, той трудно се влюбвал. Певецът нямал никакво намерение да поддържа приятелски отношения с Яна, защото за него тя е чист предател.

„Той не прощава никога, за Орлин няма връщане назад. Щом един човек го е предал, за него все едно е мъртъв", коментират приятели на певеца.

*Орлин и Яна