Орлин Павлов има ново яко гадже и то какво – 20-годишна мулатка. Двамата са заедно едва от месец-два. Очевидци разказаха, че двойката не спирала да се целува и натиска в голям столичен супермаркет. Момичето е дребно, слабо, с леко изпъкнало дупе, кльощави крачета, интересно и запомнящо се лице, както и буйни тъмни къдрици.

"Щяха да блъснат щанда с хлебчета от натискане и опипване. Мулатката блъскаше кошницата с покупки, а Орлин кръстосваше неадекватен, раздърпан, невчесани и само си търкаше очите”, разказаха очевидци на страстните целувки в магазина, цитира "Таблоид".

По време на разходката в супера, компания им правела майката на любимата на Орлин Павлов. Бъдещата тъща не спирала да се усмихва на синеокия кандидат-зет. От обкръжението на певеца и актьор издадоха, че от няколко месеца той е лудо влюбен в младата къдрокоса красавица, която е едва 20-годишна.

Борис Йотов от "Скъпи наследници" ще навърши 39 лазарника на 23 април, но въпреки това се урежда само с млади гаджета на по има-няма 20 лета. За последната година бившият участник в "Като две капки вода" успя да оплете в мрежите си няколко млади и атрактивни девойки. Докато Павлов гони 40 и уж мечтае за деца и семейство, приятелката му предпочиташе купоните до зори и разголените снимки. В момента Орлин отново се носи на крилете на любовта с младото девойче, което според някои е танцьорка.

 

@krasena_angelova #thankyou

A post shared by Orlin Pavlov (@orlinpavlov) on