Певецът и актьор Орлин Павлов сподели, че с половинката си Яна Акимова не обичат да планират предварително важните моменти в живота и се оставят на естествения ход на нещата.

"Засега всичко е ОК, живеем добре и бракът и децата биха станали естествено, не ги планираме.", категоричен е Орлин.

Актьорът от „Отплата“ допълни, че в миналото е бил суеверен и затова донякъде е отказвал да споделя и планира в перспектива нещата, но днес е осъзнал, че това е излишно ограничение, пише bliasak.bg.

„Преди бях много суеверен, но осъзнах, че това започва да ти затваря съзнанието, което те води. Действително това са такива глупости.“, сподели Павлов.

Актьорът се запозна с жената на живота си - Яна Акимова, на сцената на танцовото риалити Dancing Stars през 2008 и оттогава двамата са неразделни.

„Запознахме се там – това беше идеята, всеки да се представи на момента. Даже го има снимано как се запознаваме. Трябва да го гледаме отново (усмихва се). Когато свърши предаването усетихме, че си липсваме и по естествен начин стана всичко. Започнахме да се виждаме, да излизаме из София и когато нещата започнаха да стават между нас, аз я попитах дали иска да живеем заедно и тя каза „Да”, припомня си днес Орлин Павлов.