Поп изпълнителят Орлин Павлов вече е звезда и в Македония.

Той обаче стана известен не заради някоя от хитовите си песни, а защото лъсна на билбордове из цялата страна.

В Скопие Орлин рекламира местния мобилен оператор One на всеки километър. В македонската столица са разгърнати огромни билбордове с лика на нашето момче. На рекламния афиш българинът призовава: „Направи го сам твоjот нов Select” (бел. авт. - „Селект“ е името на нова програма на мобилния оператор).

Бившият член на група „Каффе” и танцувална звезда от VIP Dance изкусително се усмихва и от витрините на десетките офиси на мобилния и интернет доставчик. Местните вестници и списания също тиражират снимката на костюмирания Орлин по рекламните си карета и страници.

Подавайки се отвсякъде в Македония, Павлов дори вече си е спечелил многобройни почитателки. Те обаче не подозирали, че това е българска звезда, и по-скоро оставали със заблудата, че е манекен от тамошна агенция за модели.

Работещи в сферата на рекламата и пиара в Македония издадоха, че всъщност техните компании трудно намирали подходящи мъже за рекламните си кампании и затова често ползват лица от други балкански държави. В случая се свързали с Орлин чрез българска кастинг агенция, където певецът ни имал бук. Той бил избран измежду стотици кандидати за рекламата. Заради строгото си и в същото време палаво излъчване Павлов събрал най-много точки от конкурентите си и така грейнал на билбордовете в Македония.