Орлин Павлов е сред един от най-успелите родни изпълнители. До този момент той е успял да се утвърди на музикалната ни сцена, но със сигурност в бъдеще предстои да ни изненадва още повече.

В откровено интервю певецът сподели някои от бъдещите си професионални планове и разкри истината за отношенията между половинката му Яна Акимова и партньорът й в шоуто Dancing stars Петко Димитров, пише lifestyle.bg.

- Здравей Орлин, радвам се, че прие поканата ни да се срещнем. Бих искала като начало да разкажеш на читателите ни какви са новите ти проекти и с какво предстои да ни зарадваш?
- Здравейте, на мен също ми е много приятно. В професионален план интересното е, че започват снимките на нов български филм, в който ще съм в една от главните роли. Снимките ще продължат около два месеца и започваме съвсем скоро. Относно музиката съм готов с ново парче с много клубно звучене, което ще има и няколко ремикса. Правим го съвместно с Борислав Бояджиев. Премиерата на песента ще бъде към края на месеца. Освен това в момента готвим и още две парчета.

- Готвиш ли албум и ако "да", кога да го очакваме?
- Остават още четири-пет парчета с Big Band Brazz и се надявам до края на годината албумът да е готов, но не ми е толкова спешно. Направихме много хубав концерт с Хилда, Васил Петров и Aчо Заберски като диригент. Смятаме да продължим в този стил, а именно в джаза. Важно ми е да направя още два-три сингъла, към които ще направим едно есенно видео и два летни клипа.

- Как мислиш, че се развива поп музиката у нас в последно време и смяташ ли, че в крайна сметка поп културата ще успее да надделее над поп фолка?
- За надделяване и борба не можем да говорим, макар че някои изпълнители е възможно и да го приемат като лично съревнование. Според мен това са глупости и всеки стил си има фенове, а в някои стилове феновете се преплитат. Имаше много силна година за поп музиката и края на лятото ще има още хитове. Сега и очакваме наградите на БГ радио, които също ще са много силни. Аз самият не слушам поп фолк, но това не значи, че другите не трябва да слушат, всеки сам избира.

- Какво е мнението ти за риалити форматите, които в момента са доста? Нужни ли са според теб толкова много такива предавания и дали ти самият би участвал отново в нещо подобно?
- Щом ги има значи има интерес. Пак ли да участвам?(смее се). За да се навия, трябва да е нещо много откачено и шантаво. Трябва почивка, не може постоянно да си пред очите на хората, ще си кажат ‘’Пак ли тоя?’’ (смее се).

- А какво мислиш за младите участници в музикалните риалитита и смяташ ли, че има достатъчно място за толкова изпълнители под българския музикален небосклон?
- Аз не мога да кажа за кого има и за кого - не. Малък е пазарът, но и продуцентите, като че ли не ги лансират достатъчно. Все пак инвестицията в един клип не е толкова много, както беше преди години и са способни да направят повече за младите таланти.

*Яна и Петко

- Като стана дума за риалити формати и няма как да не те попитам за някои неща в личен план. Какво е отношението ти за спекулациите около Яна Акимова и Петко Димитров, който е неин партньор в Dancing stars? Окончателно нека чуем от теб дали в крайна сметка с Яна още сте заедно и какви са отношенията ви в момента?
- Да си дойдем на думата. Моля, нека всички да станат прави, защото ще кажа нещо (усмихва се). Сутринта станахме заедно, след което тя отиде на репетиции с Петко. С Яна сме заедно. Още в началото като ги сложиха да бъдат двойка в танците знаех, че това не е случайно. И двамата са много готини, хубави и ще си паснат като мъж и жена, макар че той е доста по-голям от нея. Защо например не я сложиха с Луканов или Люси? Защото тогава няма да има интрига.

- А какъв тип жени те впечатляват?
- Харесвам естествени жени. Нямам изградена конкретна характеристика. Като държание, като поведение да са истински и да не се пудрят много. Много е важно да има чувство за хумор, да не си се смея сам. Въпреки всичко и външният вид е важен.

- Ти си един от секс символите в България, дразни ли те цялото това внимание от страна на нежната половина?
- Не, защо да ме дразни, напротив, приятно ми е. Но не, няма фенки пред нас, ако това питате. Не съм имал и някакви по-сериозни набези от страна на момичета, както и не съм имал неприлични предложения. Веднъж в Пловдив ми метнаха сутиен и това е най-запомнящата се такава случка.

- Наскоро се завърна от Щатите. Смяташ ли да се развиваш там и ще останеш ли в България, имайки предвид обстановката тук в момента?
- Искам да отбележа, че не е вярно това, което се коментира, не съм учил в Щатите, не е така. Допреди месец бях за първи път там. Засега се чувствам добре в България. Имам нови проекти, нещата се случват добре за мен. Но като всеки изпълнител искам да се развивам и съм отворен за нови неща и може би за проекти в чужбина. Дори сега като бях в Щатите имахме срещи с продуценти и се надяваме, че в бъдеше може да се получи нещо още по-интересно. Очаквайте много хубави неща.