Футболистът Орлин Орлинов, който бе задържан заради побой над манекенката Катрин Вачева, е проявявал агресията си и преди.

Роналдо от Галата, както сам се нарича юношата, няма отбор, в който да не е имал проблеми. Заради високомерното си отношение Орлинов непрестанно е на нож със съотборниците си.

Проблемите му започват още в Литекс - там до известно време търпят арогантното му поведение, но чашата прелива, когато го хващат да краде вещи на съотборниците си в съблекалнята. Изгоненият Орлинов се мести в Славия. На Овча купел също вдигат ръце от него. Шефът на клуба Венци Стефанов признава, че момчето не го слуша главата. Орлинов дори веднъж влязъл в съблекалнята с метален прът и заплашил, че ще пребие дъщерята на служител в Славия.

Следващата спирка на безумните действия на Орлинов е морето. Спартак (Вн) го приютява, но след като той вижда, че отборът е към изпадане, отново почва да прави каквото си иска. Варненци се отказват от нападателя заради лошата му дисциплина и непрофесионалното отношение към задълженията. Още по време на зимната подготовка Орлин показа, че е труден характер и няколко пъти бе санкциониран от спортно-техническия директор Драголюб Симонович. Веднъж дори сърбинът наказа своя подопечен да се прибере пеш от Албена до хотела в Златни пясъци, тъй като направил куп простотии на тренировка.

Силният характер Любослав Пенев решава да опитоми буйния характер и го прибира в ЦСКА. Дори и той обаче не успя. Орлинов бързо спечели неприятели на Армията.

Орлинов беше един от играчите, които бяха отстранени от отбора от настоящия треньор Йоан Андоне, но по изказванията на Феномена след това личеше, че май той не знае, че румънецът не го брои за жив.

Оттогава футболистът повтаря, че в България ще играе само в ЦСКА, но нито червените го искат, нито който и да е друг отбор. Изявите му в последните седмици са предимно по столичните нощни клубове.

При връщането на ЦСКА от зимния лагер в Анталия Орлинов се провъзгласи пред туристки за най-добрия футболист на Балканите.
През октомври миналата година той отпразнува рождения ден на известна наша фолк певица в компанията на популярния травестит Елза Парини, който дори се опита да спаси Орлинов от обектива на фотоапарата.

източник: "7 дни спорт"