Нападателят на ЦСКА Орлин Орлинов е категоричен, че не е удрял журналистката и модел Катрин Вачева, която твърди, че е била бита от него.

"ЦСКА не е моят таван, оттук гледам нагоре. Не мога да кажа дали ще направя кариера като Бербатов или по-скромна, има време - ще видим. Нямам навик често да излизам по нощите и да правя гуляи с приятели и не съм изгонен от нито един отбор", каза скандалният футболист в Шоуто на Иван и Андрей по Нова ТВ.

Орлинов обясни своята версия за това как са се запознали с Катрин Вачева и какво точно се е случило между тях. "Докосвал съм я само по-интимно, без насилие. Първата ни среща беше у тях. В 2:30 часа вечерта отидох у тях, правихме секс.

Общо два пъти сме се виждали и на първия път правихме секс. Запознахме се във Фейсбук. Тя ми написа телефона си и ми каза да й се обадя. Тя ми каза: ела у нас и аз отидох у тях и преспах там, на сутринта имах тренировка. Никога не съм я удрял. Абсолютно всичко е записано на видеокамерите", заяви Орлинов.

Футболистът каза още, че не познава Петя Вълчанова, която също твърди, че е била удряна от него и коментира спекулациите, че е бисексуален. Според Орлинов, няма значение дали ще удариш мъж или жена. "Не познавам Петя Вълчанова. Тя какво твърди, мен не ме интересува. Няма как да съм бисексуален. Да, избухлив съм. Не знам колко пъти, но съм удрял жена - както не съм първият, така няма и да съм последният. Няма значение дали удряш жена или мъж. Не е нужно да обяснявам защо една жена може да ме накара да я ударя".

Орлинов коментира и думите на президента на бившия му тим Славия Венцислав Стефанов, според когото футболистът трябва да влезе в затвора. "Бях като негов син. Интересното е, че той знаеше за случката с Катрин преди да дойде полицията. Той ми се обади и ме попита: какво си направил. И след пет минути полицията беше у нас", каза Орлинов.

източник: