Осем души са пребили милионера Джино Джи Бианкалана в дискотека в САЩ.

Наложило се хирурзи да реставрират главата му по снимка, която майка му занесла в болницата. Той два дни е бил кома и едвам го спасили, след което 6 месеца се възстановявал. Това сподели самият той пред съквартирантите във „ВИП Брадър”.

„Избиха ми осем зъба. Ченето ми беше счупено от двете страни. В главата си имам метални пластини. Носът ми също е от метал след три операции”, призна той.

Джино сподели още, че в момента лети с куп документи, защото на рентгена звъни и проверяващите до него се чудят какво става.

„Летя с един куп документи, защото имам много метал в главата и звъня яко”, обясни Джино. Относно инцидента, той с неохота разказва, че всичко се случило в дискотека в САЩ.

„Осем човека ме пребиха, като ме млатиха с метален стик само по главата. По тялото нямах наранявания. Бяха пияни и дрогирани. Някакво момиче казало нещо, че съм бил сладур, нещо такова и оттам става целият проблем.

След като ме свалят на земята и ми се нахвърлят, аз изпадам в безсъзнание. В един момент преставам да мърдам и те ме изхвърлят през задния ход на дискотеката. Един приятел пита къде съм, а те му казват, че съм си тръгнал. Той обаче ги контрира, защото колата ми е пред дискотеката.

Подава сигнал на 911 и идва полиция. Така ме намират в безпомощно състояние. Аз съдя дискотеката, а не биячите. Просто хората от заведението не са направили нищо, за да ме защитят”, сподели той. Джино разказа още, че семейството му заминава за САЩ, когато той е на 14 години. „От 18 години сме там”, каза милионерът, който е роден в София.