Вестник "ШОУ" откри още 2 жертви на футболиста Орлин Орлинов.

Единствено печатното издание успя да се свърже с още две момичета, които са били в опасната компания на Орлин. Ето какво разказаха те:

Петя Щерева от Добрич:

“Добре, че моите приятели ме спасиха. Никога не съм подозирала, че това красиво момче може да е такъв изверг. Преди няколко месеца се видяхме в едно заведение и оттам решихме да отидем в тях да продължим купона. Орлин беше много груб - опита се да ме изнасили. Единственото, което ме спаси, беше, че телефонът ми звънна и докато той беше в кухнята, аз успях да кажа къде се намирам и мои приятели веднага ми дойдоха на помощ”, през сълзи разказа красивата девойка.

Борислава Ракова – Панагюрище:

“Моята история е отпреди година. Орлин беше в моя град. Преди това доста си бяхме писали в интернет, решихме да се видим и това ми беше грешката. Мен не се е опитал да ме изнасили, но за сметка на това ме преби много жестоко. Досега не смеех да кажа, защото Орлин ме заплашваше, че щял да ме намери и да видя какво съм заслужавала”.

Както многократно ви разказахме, преди седмици срещу Орлин Орлинов подаде жалба и моделката Катрин Вачева.

“Мис Силикон” е не по-малко скандална от футболиста и мнозина не вярват на версията й. Тези дни тръгна слухът, че синините и отоците й всъщност не са от побой, а от... пластична операция на носа, използвана от нея за PR, за да си вдигне цената. Нещо повече – Катрин публично беше наречена проститутка от моделката Бориса Тютюнджиева.

Тя единствена каза на глас това, което много нейни колежки си шушукат. “Катрин си е абсолютна проститутка. Всички в София я третират като проститутка. Когато бяхме на море, се чудеше на кой богаташ да се лепне. Изключително неприятна малка душичка е и няма да се изненадам, ако е преувеличила с побоя над нея. Мисли се за много красива, а е разкривена от интервенции... Популярна е с платените си сексуални забежки из цяла София.

Тя е златотърсачка в пълния смисъл на думата и просто си намери майстора”, отсече Бориса пред журналисти. Катрин Вачева се защити по доста странен начин, заявявайки, че , когото й отмъкнала преди време, като така само затвърди нейните думи.