Актрисата Радина Думанян, позната като д-р Биляна Захариева от първия сезон на лекарската сага „Откраднат живот“, потвърди плъзналите по-рано слухове, че очаква първородна рожба. След като бременните й колежки Луиза Григорова и Весела Бабинова издадоха в клипче, че тя също е бъдеща мама, актрисата се показа със снимка на плода в утробата.

„Има нещо в мен“, написа театралната и филмова звезда, а веднага с честитки се включиха редица нейни симпатизанти. Сред тях колежката й Ралица Паскалева. „Айде, де, Раде“, написа екранната д-р Стилянова, която има момче от волейболиста Теодор Салпаров.Думанян изчезна както от „Откраднат живот“, така и от публичното пространство отдавна, затова не е изненада, че успя да опази тайната си. Тя не обича да коментира личния си живот и засега е тайна от кого чака дете.

Наследник очаква и друга напуснала сериала-Луиза Григорова, а син гледа изигралата ролята на пиар актриса Дария Симеонова – момченцето й се казва Макси и се появи на бял свят през 2018 г., скоро той навърши 2 г., а баща стана и екранният й съпруг в лекарската сага Димо Алексиев.