Ромина Андонова получи първите си съвети за това как да се справя с нахални ухажори и как да се държи на световния конкурс "Мис Свят" от миналогодишната носителка на титлата Мис България Антония Петрова.

По-опитната хубавица предаде преди ден и поста на водеща на най-рейтинговото шоу по телевизия М-САТ ”5 минути в Холивуд”.

От днес Ромина, която спечели короната на най-красивата у нас, ще представя ежедневните новини, свързани със световноизвестните звезди, филмовите боксофис класации, холивудските скандали и драми.



Със своята красота, артистичност и непринуденост Ромина моментално привлече вниманието на тв продуцентката на ”5 минути в Холивуд” Биляна Митева. Стилистката на шоуто Ина Михова от салон "Мадлен" пък реши да придаде холивудска визия на новата водеща, като вплете в косите й живи екзотични цветя и тюркоазена коприна. Уникалната прическа е в тон с островитянската мода, която шества по световните подиуми. В месеца на абитуриентските балове и началото на лятото Ромина всеки ден ще изненадва с уникален тоалет и впечатляваща прическа зрителите на шоуто си.