Още утре Тодор Славков ще съобщи на пет от кандидат-съпругите си, че трябва да напуснат шоуто на TV7 ''Х Милионер търси съпруга''. Тодор ще се опита да опознае дамите по-отблизо по време на специално организиран за целта бал с маски.

В момента 15 момичета се борят за сърцето на милионера, като всяка една от тях се отличава със своята силна индивидуалност. По-голямата част от момичетата са твърде уверени, че ще спечелят сърцето на ексмилионера, но някои са готови и да го поделят. Момичетата обсъждат надълго и широко особата на Тодор, като въобще не се церемонят да говорят и за сексуалните си намерения към наследника на фамилия Живкови.

Кратки визитки на кандидатките:

Илона Попова, 21 г., модел

Доскоро Илона живее в Германия, където е израснала, но решава да се завърне в родината си и да опита да се развива тук. В България Илона е стъписана: ужасена е от лошото възпитание на младите българи и сбърканите им приоритети. В предаването се записва, защото обича забавленията.

Иванка Запрянова – Ваня, 19 г., от София

Ваня е само на 19, но по зрялост доста е надминала връстниците си. В момента Ваня работи като инструктор по йога и работи по въпроса да продължи образованието си в университет. Ваня твърди, че няма голям опит с мъжете, но пък е решена да пробва късмета си с Тодор Славков.

Росица Дрехенова, 29 г., от Пловдив

Роси е притежателката на най-дългите крака в този формат! Занимава се професионално с ПР и реклама, а извън работата е шопинг маниак. Смята, че парите са много важни в живота на човека и изобщо не вярва, че Тодор Славков е ексмилионер.

Галина Тенева, 23 г., от Казанлък

Галя е супер красавица, която е избрала призванието „учител”. Преподава философия на гимназисти в родния си град. Любимото й хоби е четенето. В предаването участва, за да докаже, че в България има и умни, красиви жени, които не прекарват живота си непременно в чалготеките.

Жени Митрева, 26 г., от Пловдив

Жени желае да участва в предаването, защото смята, че това би бил един тест към самата нея – ще успее ли да се пребори за мъж, при положение, че за него се състезават няколко различни типа жени. За Тодор, Жени твърди, че изглежда като добър баща и добър човек, с когото си струва да си опита късмета.

Гергана Вергиева, 34г., занимава се усилено с фитнес

Гергана е една от най-забавните участнички в шоуто. Освен в чудесно физическо състояние, Гергана е в топ хумористична форма! Открито заявява, че няма да се остави на никого да й отмъкне Тодор и ако трябва ще влезе във физическа саморазправа за вниманието на ергена!

Екатерина Рангелова, 29 г.

Екатерина не попада случайно на кастинга на предаването – тя се записва само и единствено заради главния герой. Славата и суетата на известността не я вълнуват. Екатерина е само на 29 години, но живота вече я е сблъскал с най-страшното – загубата на съпруг. В момента отглежда сама малкия си син и се надява предаването да й донесе само положителни емоции.

Надя Лозанова – Нанси, модел на 31 г., от Враца, живее в София

Нанси е една от най-колоритните участнички. Освен че обича рисковете по отношение на прическата си, Нанси поема всякакви рискове и в живота. Смята себе си за харесвана и неподражаема жена. За предаването казва: „Аз нямам конкуренция”.

Александра Николова, 24 г., от София

Александра е професионален модел. Преди пет години открива, че притежава не само красиви форми, но и способности на лечител. Започва да се занимава с рейки още на 19 и оттогава практикува и рейки лечение. Алекс решава да участва в предаването спонтанно, след като през лятото случайно се запознава със самия ерген. Тя казва, че е почуствала силен приток на енергия от Тодор Славков и веднага му изпраща писмо.

Велизара Стоянова, 29 г.

Велизара е мениджър продажби в сайт за колективно пазаруване. За себе си казва, че е енергична, забавна и луда глава! В живота си все още не е срещнала идеалния мъж, но пък не се отказва, дори ако това значи да го търси по телевизията! С Тодор споделят една и съща страст – мания по Формула 1!

Деница Цветкова, 25 г., София

Деница е красива млада дама, която прекарва по-голямата част от времето си в офиса, а не в моловете. Деница държи да бъде самостоятелна и независима от мъжете в живота си. В предаването участва, защото смята, че Тодор Славков е много интересен мъж !

Ивета Иванова, 29 г., София

Ивета работи в столична галерия и се занимава с изкуство. Пред екипа споделя, че запознанството с Тодор за нея ще бъде като сбъдната мечта.

Тя смята, че ще омае Тодор Славков с умението да води интересни разговори на всякакви теми.

Марина Войкова

Марина Войкова е най-младата участничка в предаването. За себе си казва, че е възпитана, добра и любознателна. Марина е завършила Националната гимназия за древни езици и култура и смята да продължи образованието в сферата на класическите езици.

Констанс Костова, 29 г., София

Констанс Костова е момиче-динамит! Обожава екстремните преживявания и спонтанните решения. Констанс е майка на две дечица и смята, че те са целият й свят. Това, че е отговорна майка, не й пречи да продължава да бъде и дива като тийнеджър. Животът не трябва да бъде скучен, отсича Констанс!

Ралица Едресова, Нова Загора

Доскоро Ралица живее във Варна, където се занимава с маркетинг, но рязко напуска работата и града си и се мести в София. За себе си казва, че е емоционална, изненадваща, искрена и напълно естествена. Харесва хубавото хапване, пийване и добрата компания. Според нея мъжът трябва да бъде мъжкар и Тодор е именно такъв.

Гледайте ''Х Милионер търси съпруга'' с риалити епизоди всеки вторник и четвъртък, 21:00, и лайфове в петък, 21:00, TV7.