Остават броени часове до концерта на легендата Брайън Адамс в Арена Армеец, част от световното турне “Get Up”, с което рок звездата успя да покори многохилядна публика в САЩ, Европа и Канада. Критиците вече определиха обиколката като най-силната в кариерата на музиканта.

Организаторите от Moko Solution и NuCoast препоръчват всички фенове на Адамс да се придвижат към залата колкото се може по-рано. Входовете на залата ще бъдат отворени от 18:30 ч. Всички, закупили билети за правостоящи места, ще бъдат допускани в залата през вход ВО, за закупилите пропуски за трибуни (седящи места) ще бъдат отворени входовете А1, В1 и С1.

Билетите за събитието ще могат да бъдат закупени и в деня на събитието на цени от 60 до 120 лв. и от касите на Арена Армеец, както и от обектите от мрежата на Eventim в цялата страна.

Паркингът пред Арена Армеец ще бъде на разположение на феновете на Адамс до изчерпване на местата. След запълването на капацитетa, допълнително ще бъдат осигурени паркоместа и по едно от платната на бул. ”Асен Йорданов”.

Шоуто на канадската легенда ще започне точно в 20:00 часа, като няма да има подгряваща група или изпълнител, така че е препоръчително всички притежатели на билети да са заели местата си дотогава. На събитието, ще може да бъде закупен и официален мърчандайз на рок звездата.



Напомняме, че лица до 16 години ще се допускат на събитието с придружител и 2 броя попълнена декларация! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация. Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години!

Източник: СЛАВА