Младата звезда на „Планета Пайнер Фолк“ Айшенур се оказала в центъра на брутален скандал на бензиностанция в Слънчев бряг, след който с официален документ била призната за дребна хулиганка по архаичния Указ от 1963 година за борба с дребното хулиганство.

Към 6 сутринта на 5 август 28-годишната певица седнала със своя приятелка на кафе в бензиностанция в Слънчев бряг. Девойките били превъзбудени от добре прекараната вечер и се смеели на висок глас. Смехът им се сторил прекомерен на касиерката и тя им направила забележка да спрат, а след това същото направил и пълнача на гориво. След неговата забележка момичетата млъкнали и решили да си тръгнат, но в обекта влязъл мъж на име Стоян. Мъжът се държал непристойно, което се виждало и на записите от видеонаблюдението в обекта.

След някакви негови реплики певицата се връща и започва буквален „търкал“. При един от подходите пайнерката хваща Стоян за тениската, а той я бута с ръце в гърдите. Стига се и до удари между тях. Самата Айшенур подава сигнал на тел. 112 и идва помощ, но вместо подкрепа получава от полицаите задържане. Според констатациите на съда с униформените певицата е проявила недопустима агресия и словесна атака, като била изрекла „обидни за професията изрази“ и „задала провокативно въпроси“. Това станало повод за 24 часово задържане.

За неуважение към полицаите съдът глобил Айшенур Юсеинова със 150 лева, но е оправдана като невинна по обвинението, че „във видимо нетрезво състояние е отправяла обиди и се е държала агресивно, използвала нецензурни думи спрямо служители и клиенти на обекта.