Преслава, която за пореден път получава честта да закрива концерт, този път претърпя пълен провал. Певицата трябваше да бъде гвоздеят на програмата, като сложи финал на шоуто по случай 11-годишнината на телевизия ''Планета".

За разлика от предходни години обаче от публиката освиркаха изпълнителката. Преси усети, че този път не събира достатъчно аплодисменти и бързо посърна на сцената. Тя изпя едва две песни и дори не обяви края на своята изява, а остана на сцената, като неканен гост и изчака да се появят водещите Борис Дали и колежката й Пламена, за да обявят края на спектакъла.

Борис подкани Преслава да изпие още нещо малко на хората, но певицата му отговори, че няма време и предложи при нея да дойдат останалите й колеги, за да изпълнят всички заедно финалната обща песен, с която се закрива всеки концерт на „Планета".

Освен това певицата бе копирала и визията на своята колежка Галена отпреди 1 година, когато Галка се появи със сребриста дълга рокля с гол гръб. Сега същата рокля бе облякла и Преслава, а единствената разлика бе в това, че тоалетът бе малко подкъсен.

Със сребристата рокля Галена се появи миналата година на наградите на "Пайнер"

Голям фурор предизвикаха Глория, Камелия и Ивана, които се постараха да пеят на живо. Те се раздадоха докрай за публиката и нажежиха обстановката в зала 1 на НДК до червено. За жалост на почитателите обаче, охраната в залата не позволи на феновете да стигнат до сцената, за да дадат цветя на своите любимки. Така една дама, която бе подготвила огромен букет от червени рози, които искаше да поднесе на Глория, остана разочарована, след като един от гардовете я бутна назад и не й даде да припари до сцената, пише lifestyle.bg.

Камелия пък бе единствената, която си позволи да иронизира шефа си инж. Митко Димитров, като проведе с него измислен от нея разговор по телефона.

''А, Митко Пайнера ми звъни... Ало, Митко, гледаш ли ни... виждаш ли, колко готина публика има тука. Питаш ме защо пея стара песен ли, ами защото нямам нова....", това каза иронично певицата на шефа си.

Напоследък Камелия споделя по интервюта, че повече внимание се обръща на младите изпълнители, а нейни парчета не се пускат достатъчно и затова тя няма стимул да създава нови песни.

Кали бе една от малкото изпълнителки, които пя от сърце. Тя дори се разплака докато изпълняваше баладата ''Нейдей, сърце". Сълзите й се забелязаха, когато на един от екраните в залата лицето на певицата бе дадено в близък план. С изпълнението си Кали успя да разчувства голяма част от феновете.

Истинско шоу направи Малина. Нейната хореография бе една от най-впечатляващите. Певицата показа, че е в отлична форма и не е забравила танците. За по-малко от минута тя дори успя да се преоблече, а докато изпълняваше песента ''Двойници" на сцената се появиха момчета от балета, които изиграха мини спектакъл, всички облечени, като... двойници.

С горещи парчета, добра хореография и над 30 изпълнители грандиозният концерт на ''Планета" продължи малко повече от 3 часа.