Слави Трифонов и Ку-ку Бенд пяха на стадиона в Ловеч по време на мача между Литекс и Берое. Литекс победи  отбора на Берое с 3-0, след което започна луда веселба.

Много от хората обаче останаха разочаровани от изявата на шоумена. По голямата част от спектакъла той изнесе на плейбек, което е нетипично за него.

„За какво ги разкарва тия музиканти до тук като само се правят, че свирят!“ – недоволстваха зажаднелите за забава зрители, които забелязаха измамата.

Трифонов седеше на стол, докато пееше и допринасяше още повече за скуката на градския стадион в Ловеч. По някое време дори се чуха освирквания от страна на по-подпийналите фенове, които предпочитаха да слушат Преслава и Галена, които чакаха своя ред след Слави, за да се изяваят на сцената.

Актьорите Краси Радков и Виктор Калев също не изневериха на плейбека, но поне успяха да поразвеселят всички със скечовете си. В края на шоуто Георги Милчев-Годжи и Йордан Йончев-Гъмзата пораздвижиха близо 10 хилядната тълпа с живите си изпълнения.

Слави поздрави Гриша Ганчев с песента „Шефа им рече: „Айде де – пари нема, действайте“. Накрая Дългия закри концерта с изпълнение на „Моя страна, моя България“.

източник: