14-годишната дъщеря на Охран Мурад Сузанита вече започна да получава покани за участия по клубове и първите й изяви са факт, узна HotArena.

За съжаление, приказката, че няма лоша реклама, за нея се оказва изключение. Заради скандалния начин, по който проби на сцената, Сузи бе освиркана на първото си участие в столичен клуб.

Дъщерята на Орхан Мурад очаквала дебюта й на сцената да бъде незабравимо изживяване и се оказала права, но в лошия смисъл. Кошмарът й започнал още на входа на заведението, където охраната отказала да я пусне, тъй като била малолетна. Наложило се тя да звънне на собственика на клуба и да се обяснява като ученичка, каквато всъщност е, пише „Галерия“.



В гримьорната 14-годишната певица получила сценична треска заради дебютната изява. А щом излязла да пее, вместо да получи аплодисменти, била залята от викове: „Довиждане!“, и освирквания.

Гостите на звездението още повече се вбесили, когато Сузанита изчерпала репертоара си бързо и започнала да изпълнява парчета на свои колеги.