След четиридневно прекъсване кампанията „Споделяме МУЗИКА, ЕМОЦИЯ, КУЛТУРА“ стартира отново на ключови локации в центъра на София и с удължена до 1-ви юли програма.

Четвъртият концерт от инициативата ще се състои днес пред фонтаните на Народния театър "Иван Вазов" с начален час 17:30.

Слънчевото настроение ще бъде подплатено с пъстра звукова палитра от жанрове с фолклорен квартет "ЕВА", Мариана Попова и Дани Милев, Калин Вельов, триото HAP CATS, DJ Brigx, KLCA и специалното участие на стрийт арт graffiti художници.

На 25-ти локацията отново е Народния театър "Иван Вазов" с участието на Камерен състав на Национален филхармоничен хор "Светослав Oбретенов" с дир. Илия Михайлов, група Импулс и още много изпълнители от българската музикална сцена.

„Споделяме МУЗИКА, ЕМОЦИЯ, КУЛТУРА“ е съвместен проект на МУЗИКАУТОР и ПРОФОН в партньорство със Столична община, Българската Музикална Асоциация - БМА, Българската Хип Хоп Асоциация - БХХА и Българската Асоциация на Музикалните Продуценти - БАМП, в подкрепа на музикалното творчество, споделянето, музикалните индустрии и кандидатурата на София за Европейска столица на културата 2019.