Шефовете на Галена от фирма Пайнер отново показаха пренебрежителното си отношение към певицата, научи HotArena.

Преди ден тя отпразнува 13 години на музикалната сцена. Феновете й научиха за този празник от страницата на певицата в социалната мрежа, където звездата публикува сладка торта и мило послание към нея:

„13 години, в които дори в най-смелите си мечти не съм си представяла, че мога да получа и да изпитам толкова много любов! 13 години, в които дори за секунда не съм спряла да усещам вашата подкрепа! 13 години, в които доказахте, че сте най-верните, най-прекрасните, най-истинските фенове. Благодаря за всяка частичка обич, която оставихте в сърцето ми! За всеки блясък на щастие, с който ме зареждахте при всяка наша среща! Никога не забравяйте, че вие сте моята най-голяма награда и че най-доброто предстои...“

През целия ден по телевизия „Планета“ не се завъртя нито един поздрав за Галена, не пуснаха и нито един неин клип, алармираха възмутени почитатели на певицата.

„Сякаш Галена не е певица в тази фирма, все едно не съществува“, гневяха се феновете. Само няколко дни по-рано Преслава също е отбелязала своите 13 години кариера, а същата телевизия не спря през целия ден да го напомня на зрителите.

Говори се, че след скандала около миналогодишните награди на "Планета" Митко Пайнера не искал и да чува за Галена, която бойкотира церемонията. Той не можел да преглътне и факта, че Галена е финансово независима и винаги е казвала, че пее за удоволствие, а не за пари. Припомняме, че мъжът до Галена – Галин, от когото тя чака второто си дете е един от най-сериозните бизнесмени в североизточна България.