Собствениците на Playboy за България за пореден път показаха, че в страната ни единственият принцип е шуробаджанащината.

Те не се посвениха да се отметнат от дадената дума и излъгаха мис Плеймейт 2009 - Златка Димитрова.

Скандалът разтърси светския елит веднага след прибирането на красавицата от модния форум в Бейрут. Със стъпването на родна земя Златка бързо потънала в родния абсурд. От списанието й се обадили, за да я уведомят, че фотосесията, която е заснела за Плейбой, няма да украси стотния брой на списанието.

Причината? Появила се е нова звезда, чиито форми са по-впечатляващи и ако се чудите коя ли е тя, ние ще ви спестим чакането до излизането на юбилейния брой и ще ви кажем - актрисата Диана Любенова.



А ето и как станала подмяната. За никого не е тайна, че главният мениджър на Playboy Христос Христу е в много близки отношения с избраника на Диана - Лес Уелдън. Те са неразделни по партита и нощни купони. Приятелството им явно стига до там, че любимата на Лес Диана да се урежда с фотосесия за стотния брой на Mъжката библия, измествайки куп по-млади и сексапилни девойки.

След като Диана не успя да подели славата си с Гала и се оттегли от предаването  "На кафе", а сериалът "Забранена любов" претърпя фиаско, актрисата е решила със зъби и нокти да поосвежи увяхващата си слава. И какъв по-добър трамплин от корица на Плейбой?

източник: Blife