Водещата Петя Костуркова, както и гласът зад кадър в предаването „Звездно“, което се излъчва по телевизията на фирма „Пайнер“ – Планета, оплюха в ефир фолк певицата Райна.

Заявиха, че се е самозабравила и по този начин губи почитатели. Причината за острите думи бе отказът на Пилето да участва в две предавания на медията, пише Hotarena.net.

Че се е самозабравила – всички видяхме в „Биг Брадър“. Една проста равносметка показва, че всъщност изпълнителката няма основания да бъде толкова надута. Нито има участия, нито има кой знае каква продуктивност в бранша, както и много малко от нейните песни се превръщат в хитове. Няма и голям шанс да прибере престижен приз от 12-тите награди на музикалната фирма.



От телевизията, по която се въртят парчетата на Пайнерките са силно обидени на изпълнителката. Екипът на предаването „Звездно“ дружно нападна Райна. Заявиха, че се е самозабравила и затова вече не я харесват почитатели. Отказала е екипът на продукцията да заснеме мейкинга на новия й клип „Ако е, да е“ и я обвиниха, че това е неуважение към зрителите и феновете.

Била е поканена и от друго предаване в телевизията, за да представи фолклорните си песни, но и това е отказала. Не й приличало подобно поведение и надутост, тъй като е певица с 10-годишен стаж зад гърба си.

Всички критики към Райна може да видите във видеото след 9:15 минута.