Роднините на покойния актьор Пол Уокър започнаха благотворителна кампания по случай рождения му ден на 12 септември.

Пол Уокър почина в автомобилна катастрофа миналата година. Неговите семейство и приятели взеха решение да отбележат първия му рожден ден след фаталната катастрофа, като съберат средства за неговата фондация Reach Out World Wide.

"Нещата, с които Пол се гордееше най-много, бяха дъщеря му и фондацията. С него сме си говорили как би се развила фондацията, докато ние сме вече стари и седим в люлеещите се столове. Пол не можа да седне в такъв стол, животът му приключи нещастно твърде рано", пише неговият приятел Джеси Брисендайн на сайта на Reach Out World Wide.



"Мечтата на Пол беше тази фондация да продължи да се развива и да може да помага на хората по целия свят и след смъртта му. Бих направил всичко, за да върна приятеля си обратно, но за нещастие това не е възможно. Това, което мога да направя, е да помогна за сбъдването на мечтата на моя приятел", продължава той.

"Като правите дарение за организацията на Пол Уокър вие не само помагате на милиони хора в нужда по целия свят, но помагате и за сбъдването на мечтата на Пол", завършва публикацията си Джеси Брисендайн, пише БГНЕС.