Ръководството на Надежда (Доброславци) подготвя истинска трансферна бомба през зимата. Тимът от Югозападната Трета лига ще отправи оферта към бившия национал Благой Георгиев. За намеренията си информираха от клуба пред "Витоша Нюз". Както е известно, Благо Джизъса в момента се подвизава в риалити формата Big Brother - Most Wanted.

"Разбира се, че Благой е добре дошъл при нас. Ще ни помогне много в битката за спасение от изпадане. Дори и да има високи финансови претенции, това не ни притеснява. Ще осигурим пари за заплатата му. Все пак той е истинска легенда, доказан професионалист и суперфутболист. Неговата нова любов Златка Райков пък ще я назначим за директор на пресслужбата. Тя е хубаво и интелигентно момиче, комуникативно, умно.", обяви пред "Витоша Нюз" босът на Надежда (Доброславци) Светослав Цончев.

"Чакаме само Георгиев да излезе от къщата на Big Brother - Most Wanted, за да говорим с него. Съвсем сериозно планираме да го поканим. Друг е въпросът все пак дали той ще приеме. Надявам се Благо да играе през пролетта за нас.", добави Цончев.