Вече е ясно - новата "отчаяна съпруга", която ще седи до водещата Вихра и ще замести сръбкинята Даниела, е Мая Савова.

За водещи на рубриката се спрягаха имената на Нели от "Туистър", екссъпругата на Николай Бареков – Евгения, синоптичката на Нова телевизия Божана Филипова. В крайна сметка екипът се спря на съпругата на спортния журналист и бивш кадър на Нова ТВ Крум Савов - Мая.

Както самата Вихра сподели преди разкриването самоличността на колежката си, цяло лято една от основните теми в медиите беше коя известна дама, ще станат част от екипа на "Станция нова". "Миналата година ни е била гостенка и ни е донесла много късмет”, беше единствената подсказка на Вихра.

Въпреки че до последно екипът на "Станция нова" да се опитваше да скрие самоличността на новата "отчаяна съпруга" името на Мая Савова беше едно от най-спряганите за ко-водеща на рубриката. Дори твърденията на съпруга й Крум Савов, че жена му няма как да е водеща, най-малкото, защото не е "отчаяна съпруга", не помогнаха тези слухове да се размият.

В студиото Мая разкри, че макар да не й личи е много развълнувана и притеснена, а за кураж в студиото беше и съпругът й Крум. Красивата дама получи няколко съвета от бившата водеща Даниела как да се сработи с Вихра. "Надявам се да не се скараме", заяви Мая на новата си колежка.

Източник: Bliasak.bg