Чаровната синоптичка на сутрешния блок на Нова телевизия, обяви официално, че колата й е открадната преди дни.

Гери Малкоданска паркирала автомобила си в събота вечер пред блока където живее, но в неделя сутрин возилото вече го нямало.

„Имам всякакви защити на автомобила, просто не разбирам как са я откраднали. Колата беше нова, няма да казвам марки за да не правя реклама. Веднага се обадих в полицията, пуснаха я за издирване, но до този момент няма никакъв отговор и следа от колата”, каза Малкоданска в ефира.

Гери се надява единствено да успее да си вземе парите от застрахователите, тъй като автомобила имал първо автокаско. „Трябва да мине определен период и, ако до тогава колата не се намери трябва да ми изплатят парите. Ако колата се намери, тече тромава процедура от страна на МВР за връщането й, ако има някакви щети по салона или нещо липсва, това не се покрива от застрахователите. Аз и без това няма да мога да я карам отново, за това е по-добре да ми върнат парите и този случай да приключи”, допълва Гери.

Синоптичката каза, че и за откуп никой не е звънял, за това смята, че автомобила отдавна не е в страната и трудно ще бъде намерен.