Измамник търгува с дипломата на Мис България 2007 Юлия Юревич. Господинът дори е публикувал личните й данни, които станаха достояние на милионите потребители в социалните мрежи.

Непознат господин е пуснал дипломата на Юлия и обяснява, че всеки може да си поръча фалшива диплома за определена сума. Записвайки номера даден за контакт във вайбър излиза името на Станислав Николов и негова снимка. Новината достигна до миската от нейни фенове в мрежата, които й пишат разтревожени.

„Стана ми много обидно, защото моята диплома е реална, а тя е пусната в сайт за фалшиви дипломи. За мен е недостойно да се търгива с такива нелигитимни неща. Май-неприятно ми е от факта, че всички лични данни са из целия фейсбук. Това е непристойно“, разкрива пред „Телеграф“ миската.

Юревич е подала жалба в полицията, но от там са й казали, че не могат да направят нищо по въпроса. Форумци се питат как се процедира в подобен случай и наистина ли се седи безучастно при условие, че всички лични данни са на показ в социалните мрежи.