Интересът на зрителите към третия сезон на „Откраднат живот“ сред населението в активна възраст (18-49 г.) спрямо сезон две е нараснал с близо 7%, а данните за аудиторния им дял от началото на излъчването на сериала през февруари спрямо месец май показват ръст от 23%.

За трите си сезона продукцията успя да върне доверието на зрителите в българските филми и показа, че и у нас могат да се правят мащабни продукции на световно ниво.

Радостни моменти, завладяващи емоции и драматични изненади, които само съдбата може да поднесе, съпътстваха героите в третия сезон на най-успешния български медицински сериал у нас.

В продължение на 57 епизода зрителите на „Откраднат живот: Възмездието“ станаха свидетели на заплетени любовни триъгълници, а отмъщението и прошката вървяха ръка за ръка. Красивата сватба на Наталия и Калин и неочакваният инцидент с проф. Иван Генадиев, който си мислеше, че е надиграл съдбата, изненадаха зрителите и преобърнаха живота на някои от любимите герои, мигове преди бленувания успех и щастие на самия финал на сериала.

И през третия си сезон „Откраднат живот” запази убедително лидерството си на екрана, като се превърна в първата българска продукция, предпочетена от зрителите сред градското население в активна възраст (18-49) пред турския сериал, излъчван по втората по гледаемост телевизия bTV в същия часови слот.