12 часа снимки на ден изцеждат актьорите в докторската поредица „Откраднат живот“.

Българският сериал „Откраднат живот“ би турските сапунки. Сигурно това си казват много зрители, откакто Нова ТВ пусна втория сезон на поредицата. Рейтингът на родната продукция се оказа доста по-висок от този на идващите от южната ни съседка, които доскоро бяха без конкуренция – пише „Уикенд“. Вероятно това дава сили на екипа, защото работата е до пълно изтощение. Снимките продължават по 12 часа на ден от понеделник до неделя – отбелязва изданието.



Екип на изданието се срещна с част от актьорите по време на кратките им почивки между заснемането на отделните сцени. Работата по „Откраднат живот“ тръгнала почти на шега. Сценаристката Христина Апостолова имала готов сценарий само за един епизод, а актьорският състав бил подбран едва наполовина, когато от телевизията възложили на екипа на прави докторски сериал за праймтайма. Точно тогава тя се запознала с холивудски сценарист, който я разпитал за продукцията. Когато чул докъде е стигнал екипът с подготовката си и кога трябва да е готов, отсякъл, че никога няма да успеят.

От екипа са горди, че не само им се е получило, но и вече има втори сезон. Гордеят се също така, че са върнали интереса към българските сериали, след като през 2014-а те изведнъж изчезнали от телевизионния ефир.

До момента в „Откраднат живот“ са снимани 427 професионални актьори извън тези с главни и второстепенни роли.