Един от най-емоционалните финали в историята на „Откраднат живот“ беше придружен от голямата новина на вечерта – обявяването на девети сезон на най-успешния български медицински сериал. „До момента сериалът има 386 епизода зад гърба си – дълголетие, което се дължи единствено на голямата любов на зрителите. Сега е моментът да ви съобщя, че от седмица работим по девети сезон – уважението на публиката ни дава смисъл да продължим напред!“, съобщи Евтим Милошев по време на специалната прожекцията на последния епизод от осми сезон на „Откраднат живот: Кръвни връзки“.



„Киното е труден процес, особено днес, когато окото на зрителя става все по-критично. Да отговориш на това очакване е равносилно на геройство. Затова уважавам продукции със сърце, а през годините „Откраднат живот“ доказа, че е с сред сериалите с голямо сърце. NOVA винаги ще подкрепя българските филмови продукции, в които са вложени много труд и любов“, допълни изпълнителният директор на „Нова Броудкастинг Груп“ – Вяра Анкова.

След осем сезона феновете се разделиха с образа на Евгения, вдъхновяващо представян от голямата българска актриса Мария Каварджикова. Минути след финалните кадри екип и актьорски състав разкриха „кръвните връзки“ през своя поглед, коментирайки изградените отношения между актьори и зрители – отношения, превърнали се в традиция. На събитието присъстваха Владо Пенев, Марта Вачкова, Диана Димитрова, Димо Алексиев, Дария Симеонова, Деси Бакърджиева, Янина Кашева и други любими лица от хитовата продукция.

Как ще продължи историята на лекарския екип в „Откраднат живот“ и какво е бъдещето на „Св. Анастасия“ – предстои да разберем в девети сезон.

снимка:pr