Откраднатата торта на Парис Хилтън послужи за благородни цели. Сладкишът беше „разрязан на 125 парчета и раздаден на бездомните в централната част на Лос Анджелис.” – написа крадецът на тортата "Paz".

Припомняме, че Фейсбук потребител, познат като „Paz” твърди, че е съсипал миналия наскоро тридесети рожден ден на Парис Хилтън и злодеянията му не свършват до тук – той призна също, че е откраднал нейната изкусно приготвена за рождения й ден триетажна торта!

Постът му във Фейсбук гласеше: „ Събудих се тази сутрин с торта струваща 2000 долара във всекидневната ми.”

Paz твърди, че бил поканен от свой приятел на партито на Парис и щом тя духнала свещичките на едната си торта, той забелязал, че никой не си взема парче от другата.

Paz попитал келнера какво ще правят с другата, червена торта и той му отвърнал, че по всяка вероятност тя ще бъде изхвърлена.

Фейсбук потребителя, който твърди, че тогава бил пиян пише: "Точно в този момент на пиянско замъгление реших, че няма да позволя пред погледа ми да бъде прахосано нещо, което струва 2000 долара."

Той разказва как взел тортата, кимнал решително на охраната и си излязъл с нея.

Paz постна снимки във Фейсбук – на едната Парис духа свещичките на едната си торта, а до нея е триетажната която Paz откраднал.

На друга снимка се вижда триетажната торта, на която пише „Парис”, по всяка вероятност, заснета във всекидневната му.

На последните снимки става ясно, че тортата е раздадена на бездомните.