Баща му е изрисуван със стотици татуировки по тялото и дори има тату ръкави.

Така че, не е неочаквано, че 11-годишният син на Дейвид Бекъм реши да почерпи вдъхновение от известния си татко-футболист и да дебютира в изкуството на татуировките.

Той избра китайски символ, означаващ „Луда глава”, да се „перчи” от вътрешната страна на китката му.

Докато тичаше насам-натам на стадиона в Home Depot Center в Карсън, Калифорния, Бруклин не скри гордостта си от китайската рисунка. Специално бе облякъл тениска с къси ръкави, за да се изфука.

* Бруклин Бекъм с татуировка в китайски стил от вътрешната страна на китката

Миналата година Дейвид сподели, че синовете му го попитали на каква възраст е нормално да си направиш татуировка.

Той продължи: „Единият от тях наскоро ми каза: „На колко години трябва да съм, за да си направя първата татуировка.”, разкри вчера Бекъм за NBC Today Show.

„Аз отговорих: „На много повече, отколкото си ти в момента.”

Дори самият Дейвид, 35, сподели, че не е сигурен дали ще си прави нови татуировки, защото и майка му и съпругата му не ги одобряват.



*Бруклин рита топката със затворени очи, надявайки се на успешен удар



* Круз (Л) и Ромео (Д) подават пасове

Бекъм продължи: „Аз съм върл фен на татуировките- всяка една от тях има някакво значение. Може би ще си направя още, но рискувам майка ми да ме убие.”

„Ограничих се до ръцете и гърба.”

Бруклин, Ромео и Круз гледаха мача заедно с майка си Виктория, която си взе кратка почивка от процъвтяващата кариера на моден дизайнер, за да подкрепи съпруга си.

Виктория, 36, гледаше мача през марковите си очила и в компанията на Мат Лукас от Малката Британия.

*Очарователно: Гордият татко Бекъм позира заедно със синовете си Ромео, Круз и Бруклин на партито Kinect for Xbox 360 в Бевърли Хилс.

Денят преди мача на татко си момчетата бяха развълнувани, защото бяха сред гостите на партито Kinect for Xbox 360, което се проведе в частна резиденция в Бевърли Хилс. Домакин беше музикалната звезда Ашли Тисдейл.

С модерните си дрешки, готини гривни и страхотен външен вид, трите момчета приличаха досущ на баща си.

Ромео, 8, с шапка и бяла тениска, изглеждаше така сякаш се опитва да имитира модерния си татко.

И докато сладкия 5-годишен Круз носеше тениска на Супермен, Бруклин не изневеряваше на собствения си стил- сива раирана тениска.

*Модно подкрепление: Виктория Бекъм, заедно с Круз и Ромео подкрепяха Дейвид, докато отборът му Galaxy играеше в Карсън, Калифорния



*Момчето на татко: Виктория и най-големия й син, Бруклин, бяха напълно погълнати от играта на Бекъм