Иван Ласкин вече не шофира, когато е пил и напоследък скандалният актьор не представлява заплаха по пътищата на страната, научи HotArena.

Онзи ден звездата от „Васко да Гама от село Рупча” бе засечен от папараците нa "Уикенд" да чака такси в близост до НДК. Жълтото возило трябваше да го откара вкъщи след почерпка с алкохол. Доста таксита отказаха да му спрат – вероятно шофьорите им бяха запознати с пиянската слава на Иван и се притесняваха да не би той да им спретне някой скандал. Наложи се актьорът да зъзне цели 10 минути в студа преди да се появи смелчага, готов да го закара.

Ласкин е намалил осезаемо употребата на алкохол в последните 3 години. Преди да се вземе в ръце, той постоянно ходеше подпухнал и със замъглено съзнание. Да му дойде акъла му помогна и съпругата му – нещо, което той самият й отчита с признателност. „Бях се пропил зверски. Благодарение на Сашка днес съм друг човек”, споделял е Иван.

В най-тежкия му пиянски период се е случвало да му отнемат книжката за шофиране в нетрезво състояние. Свидетелството за правоуправление на МПС лежа „на трупчета” в продължение на 15 месеца. Дали пък и сега Ласкин не е с конфискуван кетап? Може би затова използва таксита?