Още една известна брюнетка върха тенекия на „Шоуто на Николаос Цитиридис” след Николета Лозанова. Музикантката Людмила Сланева –Локо не се появи в студиото, но тъй като част от предаването е заснета предварително, тя все пак участва пет минути в шоуто като втори човек в отбора на брюнетките заедно с Мона Гочев.

Локо бе заместена от певицата Цвети Радойчева, а официално обяснение за отсъствието не бе дадена. Тя обаче бе в БНТ през уикенда заедно с Герасим Георгиев-Геро, така че каквото и да се е случило, е станало непосредствено преди ефира на Николаос. Мистерия остана защо в студиото му не се появи и Николета, която дори пусна стори в инстаграм, как вместо в телевизията вечеря в скъпарски ресторант заедно с Ники Михайлов. 

По-късно стана ясно, че Локо е в карантина и затова е отсъствала от шоуто. Тя е контактна на мъжа си Стенли, който е приет в болница с китайската зараза. Ако и Локо се окаже положителна, Геро трябва да бъде карантиниран през следващите 10 дни, което ще рече, че няма как да води "Маскираният певец" заедно с Васил Василев-Зуека.