Звездата от Народния театър Владимир Карамазов даде още един повод на клюкарите да го заподозрат, че си пада по мъже.

В новата постановка "Ангели в Америка", в която участва, според най-острите езици на републиката са ангажирани повечето от актьорите на театъра, за които се носят слухове, че имат хомозабежки или директни гей напъни, пише blitz.bg.

Самият Владо обаче атакува в аванс и заяви, че очаква покрай спектакъла да чете нови гей неща за себе си.

Той обаче подминавал с върло презрение клюките на завистниците, защото в момента най-важното за него е да трупа професионален опит и да бележи нови творчески постижения.

Що се отнася до личния му живот, той не допуска никого да се рови в него.

Според запознати клюките за нестандартната сексуалност на актьора са тръгнали от колежки, които много са го харесвали и сами са се предлагали да се озоват в леглото му, но той не е отговорил на техните чувства.



В актьорското съсловие разправят, че преди години днешната тв звезда е бил интимен с Мариус Куркински, а напоследък демонстрира близко приятелство с друг именит актьор - Юлиян Вергов, което кара някои по-мнителни да се съмняват, че и звездата от "Тя и Той" е с обратна сексуалност.

Слуховете за нестандартната сексуалност на Карамазов били подсилени и от някои участници в "Сървайвър", където той беше водещ.

Те раздрънкаха наляво и надясно, че той е сред най-суетните българи и прекарва повече време пред огледалото дори и от Глория.

Тв звездата изрично настоявал преди снимките в "Сървайвър" гримьорите да работят усърдно над него. Задължително слагал грим, освен това си лакирал ноктите.

Хора от екипа на шоуто за оцеляване разправяли също, че водещият ги изтормозил с постоянните си претенции по време на снимките на островите. Актьорът оправдавал претенциите си със своя професионализъм, но според колегите му те били продиктувани от прословутата негова суетност.

Най-близките приятели на Карамазов обаче са категорични, че той е 100-процентов мъж и че ако хората не го виждат на обществени места с жени, той е защото не иска никой да знае с коя ходи и с коя си ляга.

Наскоро столичен вестник цитира моделка, която се похвалила пред приятелки, че е спала с актьора и че той бил невероятно надарен и умеел да доставя удоволствие на жената.

„Владо обаче е невероятен нарцис. Има огледало дори пред спалнята си и постоянно се наблюдаваше, докато правехме секс” – споделила пред приятелки манекенката.

Снимки: Bulphoto