Страшна мисия е измислил Биг брадър за ВИП-овете в Къщата.

Съквартирантите са облечени като китайски монаси и имат задачата да се смирят и откажат от суетата си.

Сред първите, паднали жертва на поредната мисия, бе силиконката Джулиана Гани. Гордостта на пластичната хирургия бе призована да се откаже от екстеншъните си (които тя упорито нарича "екстейшъни"). Задачата се оказа твърде болезнена за Джулиана и тя заяви: "Биг брадър, не съм се разделяла с косата си от години. Много ще ми е мъчно. Но в името на останалите, ще изпълня мисията. Само да знаете, че косата ми е зашита".

За да бъдат свалени изкуствените кичури, на помощ на силиконката се притече и коафьор. През цялото време Джулиана не спря да реве. Аплодисментите на съквартирантите и окуражителните думи на Биг брадър я успокоиха и тя намери сили да се усмихне. Още повече, когато участта й последва Мегз. Която също бе накарана да се отрече от суетата си - да свали екстеншъните и да остане без грим. Жените не пропуснаха да пошушукат по темата като Джулиана направо ожали Мегз, че на нищо не прилича без козметичните екстри по себе си.



Най окаяни до момента се оказаха Сашка Васева и Алфредо Торес, които трябваше да се разделят със страстта си към спането. Късното ставане и на двамата поспаланковци се набива на очи на всички съквартиранти. Сашка и Алфредо имат задачата не само да стават рано, но и да вият срещу луната, а след подаден специален сигнал, трябва да се показват през една капандура и да пеят.
Тото бе накаран да обръсне брадата си, а Ваня Щерева - да се откаже от цигарите за цяла седмица.

Мисията обаче вместо да донесе ефекта на смирението, отново скара ВИП-овете, като най-настървена се оказа Мегз, която отказа да носи оранжевите монашески дрехи. Между нея и Енджи избухна люта свада. А Сашка отказа да вие срещу луната и се съгласи да гладува само и само да не се излага "пред съучениците на децата си".

Алфредо обаче прие мисията присърце. След подадения сигнал той се метна на тревата и зави срещу луната. Постъпката му трогна до сълзи Тото, който коментира пред Енджи: "Аз съм много емоционален. Това е такава постъпка! Мъжка! Той има осем деца, разбираш ли! И не го е срам, а Сашка...". Рапърът отдавна не понася Дупнишката Мадона, но този път капризите й му дойдоха в повече.