Главният изпълнителен директор на bTV Флориан Скала обяви на партито за откриване на сезона на телевизията, че екипът работи с пълна пара по изцяло новото всекидневно късно шоу, което ще тръгне в ефир догодина на мястото на предаването на Слави. "То ще бъде вътрешна продукция на bTV и е в ръцете на доказаните професионалисти, които стоят зад успеха на емблематичните ни предавания - „Гласът на България“, MasterChef, „България търси талант“, „Преди обед“", обяви Скала.

От думите на шефа на първата частна телевизия стана ясно, че спекулациите, че на мястото на „Шоуто на Слави” ще се намърда продуцента Магърдич Халваджиян, не са истина.

Трифонов лично подхранваше тези слухове, като се майтапеше с арменеца непрекъснато, но явно от bTV са решили да не разчитат на външни продуценти и да се справят сами с пускането на късно шоу.

В момента на мястото на Слави вървят „Комиците” на Любо Нейков и „Истински истории” на Иван Христов и Андрей Арнаудов. Всички те бяха гости на купона на медията, гарниран с много музика, квалитетни напитки и храна, приготвена от Мастършефове.

Сред водещите на партито, което се проведе на открито в центъра на София бяха Свобода Маданска, Флорина Иванова, Антон Хекимян. За доброто настроение на гостите се грижеха Ицо Хазарта, Графа, Хипнотик.