Макар че случаят с проблема, който Николета Лозанова е имала след раждането беше потулен едно е сигурно - пътят към възвръщането на идеалната ѝ фигура ще бъде дълъг.

За никого не е тайна, че възстановяването на организма след секциое по-трудно от случаите, в които раждането е било нормално. Сле дкато Николета е избрала да роси със секцио особено ако все пак реши да кърми дъщеричката си Никол, лекарите категорично ще ѝ забранят да се подлага на диети и тежки хранителни режими, обясняват специалисти.

В този случай активният спорт, коремните упражнения и носенето на стегнато и прибиращо бельо, са повече от неуместни!

Известна със суетния си нрав, за моделката ще бъде истинско предизвикателство да изчака нужното време преди да предприеме стъпки за сваляне на натрупаните през бременността килограми. Ако все пак не спази заръките на медиците , Николета подлага на риск освен фигурата си, най-вече и здравето си, пише сп.Блясък.

След раждане е най-важно прибирането на коремната стена, която се е разтягала месеци наред. Ако младата майка реши да прави упражнения по-рано от позволеното, има опасност да наруши естествения процес на прибирането ѝ и да си докара обратния ефект- трайно разтягане и увисване на корема.