Овен- Този ден не трябва да го пропускате, защото ви дава големи възможности и ако започнете нещо, то дълго ще ви радва. Планетните вибрации дружно ще ви подкрепят в начинанията ви.

Телец- Късметът днес ще е навсякъде с вас. Може да нямате кой знае какви постижения, но въпреки това сте под особената закрила на небето. Някои ваши надежди въпреки всичко няма да се оправдаят за съжаление и отново ще останат напразни.

Близнаци- Настроението ви ще остане добро, въпреки, че денят ще е малко динамичен и напрегнат, може да има множество срещи, контакти, уреждане на задължения и тичане напред-назад. Вероятност да получите добри новини.

Рак- Всичко, което се случва през днешния ден приемете спокойно. Не обръщайте внимание на критиките по ваш адрес. Не изпадайте в паника от многото работа. С всичко ще съумеете да се справите.

Лъв- Някои от нещата, които сте замислили ще се превърнат в реалност. Необходимо е да прекарате повечето време в уединение, за да може да възвърнете изгубеното си равновесие и да възстановите спокойствието си.

Дева- Днес няма да ви достига смелост да направите нещо. Съберете малко повече кураж, за да може да действате. Може би наистина трябва да извършите някои промени в живота си или в обкръжението, което ви заобикаля.

Везни- Денят ще бъде двузначен и малко сложен. Мобилизирайте всичките си сили за справяне със задачите си в действие. Контролирайте емоциите си и не забравяйте да се съобразявате с хората около себе си.

Скорпион- Денят ще е благоприятен. Бихте могли да си го развалите сами, ако се задълбаете в измъчващите ви съмнения. Препятствията пред вас не са толкова сериозни и са лесно отстраними. Бъдете по-сдържани и търпеливи към останалите.

Стрелец- Денят е добър за вас. Съществени проблеми не се очертават за вас. Въпреки всичко бъдете максимално предпазливи във всички дела свързани с финанси. Склонни сте да направите необмислени разходи.

Козирог- Денят в крайна сметка може да се окаже успешен. Повече от времето ви ще премине в размишления какво да предприемете. Решението ще дойде обаче не след дълбок размисъл, а след внезапно озарение.

Водолей- Днес трябва да проявите повече мъдрост и далновидност. Дори да имате много работа, намерете време, което да отделите само за близките си. Предстояща среща може да се окаже много важна за вас.

Риби- Днес сте емоционално неустойчиви. Лесно могат да ви извадят от равновесие. Имате нужда от правилен съвет за своите проблеми, но никой няма да успее да ви го даде, въпреки доброто желание. Важна е подкрепата на близките ви хора в този момент.