Овен- Ще бъдете в добро здравословно състояние, ако не се вземе под внимание угнетеното ви състояние и нервността ви. Неблагоприятен ден за активни действия и за прояви на упоритост да постигнете нещо на всяка цена. Днес е забранено да се хвърляте с рогата напред.

Телец- Денят не е благоприятен за романтичните отношения. Лесно ще се намери повод да помрачи настроението ви. Ако имате намерение да осъществите делови срещи, те също няма да са толкова сполучливи.

Близнаци- Ако проявите прекомерна самонадеяност може да стигнете до финансови загуби. Тези, които имат по-малки деца или тийнейджъри, е възможно да преживеят някои вълнения и тревоги около тях. Внимателно използвайте битовата химия!

Рак- Днес през повечето време ще бъдете лесно раздразнителни и податливи на променливото си настроение. Изблиците на чувства определено ще пречат на вашата работа. Днес не е ден за кардинални промени. Ако планирате такива, то трябва да изчакате!

Лъв- Старайте се повече днес и гледайте да не допуснете грешки в работата си. Може да се появи неочакван интерес от ваша страна към нещо конкретно. Не се предоверявайте на всички съвети, които получавате.

Дева- Тези, които получат делово предложение, не бързайте да го приемате, защото ще се окаже не много изгодно за вас. В отношенията си с началството и изобщо на работното място се препоръчва да не губите чувството си за мярка и такт.

Везни- Денят не е подходящ за активни действия и предразполага към ленивост и мързел. Невниманието и пасивността ви обаче могат да попречат да постигнете добри резултати. Добре е да не се занимавате с финансови операции.

Скорпион- Трудно ще осъществите всичко, което сте планирали за днешния ден. Само физическото натоварване и добрата почивка след това ще спомогнат да се освободите от натрупаното нервно напрежение. Любовните срещи няма да постигнат нужното ниво.

Стрелец- Благодарение на вашия опит ще съумеете да се справяте с трудните задачи и да изберете правилният момент да убедите другите в своята правота. В личните си отношения ще тъпчете на едно място. Не бива да се подлагате на вълнения.

Козирог- Бъдете предпазливи! Денят има трудни вибрации, но можете да се отдадете на сериозната работа. Не е време обаче за осъществяването на смели замисли. Вашите емоции могат да попречат на работата ви в един момент.

Водолей- Ще успеете да се справите с много от задачите си, макар и трудно, и да се освободите от тях. Повече наблюдавайте, по-малко говорете и действайте. Възможни проблеми с крайниците.

Риби- Денят може да донесе на мнозина тревоги и вълнения, свързани с близък човек. По-добра е втората половина на деня, затова спорните въпроси е добре да оставите за следобед. Възможни са емоционални сривове. Можете да се защитите като избягвате хората дразнители.