Овен – Представителите на другия пол явно се интересуват от вас и вие ще можете да избирате с кого да бъдете и с кого не. Интуицията ви е добра и ще можете да вземате правилни решения. Възможни са подаръци, изненади, интересни покани.

Телец – В главата ви ще се въртя интересни мисли и те ще допаднат на вашата половинка. Връзката ви се стабилизира и проблемите остават назад. Обаче не разчитайте, че промените към по-добро ще стават бързо. Трябва да имате повече търпение.

Близнаци – Леко напрегнат период. Експлозия от страсти няма да има, но положителните емоции са твърде вероятни. Може да си прекарате добре с партньора, ако избягвате да се карате за дребни неща и да си търсите грешки.

Рак – Може да ви се стоварят много неща на главата, но ще имате достатъчно сили да се справите с всичко. Смело поставете картите си на масата и не се отклонявайте от избрания път. Вашата целеустременост може да служи като пример за останалите.

Лъв – Денят може да е напрегнат и да се изнервите от различни неща. Дали ще се гордеете с успеха си или ще се посрамите от неуспеха, зависи от това, до колко ще успеете да се справите с поставените ви отговорности и задължения.

Дева – Очаква ви социално натоварен ден. Вероятно ще започнете да си задавате въпроси над които по-рано не сте се замисляли. За да вземете верните решения е необходимо да се вслушате във вътрешният си глас.

Везни – Ако успеете да разширите своя мироглед, ще успеете да видите това, което по-рано не сте виждали. В този ден трябва да приемете предизвикателствата и да прецените бъдещите си перспективи.

Скорпион – Вие сте преизпълнени с такава енергия, че ще се разкъсате на части, ако веднага не предприемете някаква активна работа или физическа натовареност. Не бързайте да вземате сега важни решения.

Стрелец – Именно вашата твърда воля ви е довела на мястото, на което сте в момента. Продължавайте в същия дух и въпреки, че в миналото сте били принудени да правите отстъпление, сега имате сила за нови опити и реванш.

Козирог –Днес ще трябва да бъдете устойчиви на стрес, затова оставете емоциите за друго време. Що се отнася до колективната работа, не може и да става дума за упоритост. Докато работите по съвместна цел, трябва да уважавате мнението на партньорите си и да се съобразявате с общите решения.

Водолей – Не пренебрегвайте нищо от това, което ви заобикаля. Готови сте да помагате на околните и да давате повече, отколкото получавате. Използвайте своите положителни качества, за да привлечете на своя страна необходимите за успеха ви хора.

Риби – Вече не можете да си позволявате да бъдете разпилени. Време е да изберете нещо и да съсредоточите върху него цялата си сила и енергия. Няма да е лесно за вас да решите, но реалността изисква по-сериозен подход към нещата.