Овен - Бързането може да ви бъде лош съветник. Не прекалявайте с някои свои отговорности. Малко са мераклиите, които наистина биха ви подкрепили. Тялото ви жадува за повече движения, които могат да бъдат набавени чрез спорт или секс.

Телец - Бъдете реалисти по отношение на целите си. Довършете това, което сте започнали вчера. В графика ви за деня остава съвсем малко време за почивка. Отделете си повече време, за да възстановите силите си.

Близнаци - Имали сте и по-добри дни. Възможно е да се сблъскате с някои препятствия. Отначало сякаш всичко ще ви се изплъзва от ръцете, но после нещата ще започнат да се нормализират. Избягвайте контакти с органите на властта и с началството.

Рак - Една от характерните черти на този ден се явява дисциплината. Концентрирайте се върху работата си. Бъдете внимателни към своите колеги, вслушвайте се в съветите им и им предложете, ако е необходимо подкрепата си.

Лъв - Днешните обстоятелствата могат да се развият по начин, по който съвсем не сте очаквали. Внимавайте, може да се окаже, че работите срещу собствените си интереси, което ще се окаже финансово неразумно.

Дева - Днес със сигурност ще успеете да се справите със задачите си, макар и с много усърден труд като се фокусирате в детайлите. Имате чувствителен стомах, затова е добре да останете на плодове и зеленчуци.

Везни - Днес ще сте доста щедри и ще демонстрирате своята далновидност. Към новите си открития и завоевания бъдете по-внимателни. Вечерта излезте заедно с половинката си, което ще спомогне за хармонизиране на отношенията ви.

Скорпион - Днес ще бъде един по-емоционален ден за вас. Обикновено, когато сте спокойни сте толерантни и лесно приспособими към характерите на другите и обстановката, но сега може да бъдете предизвикани по болезнен за вас начин.

Стрелец - Продължавайте да действате по реализацията на вашите мечти. Някои от тях са близо до изпълнението им. Смело казвате това, което намирате за неправилно. И най-малката несправедливост не бива да се толерира.

Козирог - Денят е удачен ден за вас и вашите дела. Професионалният ви нюх няма да ви подведе. Точно обратното - ще ви донесе успех. Ще се радвате на хармонични отношения. Вкусете от плода на удоволствията, но предимно умерено!

Водолей - Не бива да пропускате динамиката на деня. Стремете се към по-добра организация и обръщайте внимание на детайлите. Оставете на партньора си по-голяма личностна свобода и възможност за развитие.

Риби - Днес ще сте късметлии. Възможно е най-накрая да сте се научили да казвате „не”. Вие сте този, когото всеки търси за съвет и помощ. Прекарвате толкова много време за решаване проблемите на другите хора, че ви остава съвсем малко енергия за самите вас.