Овен- Твърде силните любовни страсти може да предизвикат нежелан ефект. При общуването си се придържайте към етикета и стандартните правила, което ще помогне да управлявате емоциите си.

Телец- Дори да сте по природа търсачи на приключения, в този ден не трябва да рискувате в нищо, особено ако сте раздразнени, разярени и лошо владеете себе си. Успех в края на краищата е възможен, но с цената на много нерви.

Близнаци- Денят способства умствената работа. Непредвидени обстоятелства могат да нарушат вашите планове. При изпълнение на всякакви задачи използвайте натрупаният си от преди опит и знания.

Рак- Днес не се препоръчва импулсивност и свобода на действията. Сдържаността е най-доброто, към което можете да се придържате. Ще изпитате на свой гръб предопределеността на съдбата. Избягвайте избухванията.

Лъв- За някои може да е напрегнат деня. Поведението на някой от обкръжението ви може да предизвика вашето раздразнение или гнева ви. Опитайте да не проектирате своите емоции върху противоположната страна и се постарайте да бъдете вежливи.

Дева- Вие сте твърде работоспособни и можете да обхванете широк спектър от задачи. Проверете важните и официални документи още веднъж. Инициативите свързани с пътувания, делови преговори, обезателно ще донесат резултат.

Везни- По повод на своята финансова стратегия може да изпитвате остро безпокойство или да влезете в остри дебати. Околните могат да предявят към вас нови претенции и да стане доста напрегната обстановката.

Скорпион- Диалогът между вас и партньорът ви може да стане остър и емоционално оцветен. Да постигнете съгласуваност е възможно, но с цената на големи усилия. Ако имате конкурент, то може отношенията ви да преминат в открита враждебност.

Стрелец- В службата ви има вероятност да назрее голям конфликт. Възможни разходи за лечение или медицинска помощ. Бъдете внимателни при работа с техника, прибори, механизми, остри инструменти.

Козирог- Всякакви разходи през това време се нуждаят от вашия строг контрол. Ако участвате в съвместен проект, то трябва да отстоявате личните си интереси. При заниманията с финансите призовете природния си рационализъм.

Водолей- В такъв ден е опасно да разчитате само на оригиналното и творческо вдъхновение. Не е изключено да попаднете в служебни конфликти. Трябва да се заставите да работите, когато в същото време ви се занимава със съвсем друго.

Риби- Този ден трудно би могъл да се нарече безметежен. Някои въпроси се нуждаят от бързи и срочни решения без никакво отлагане. Вашият шеф или партньор ще покажат безкомпромисна реакция и е безсмислено сега да се спори с тях.