Овен- Много от вашите затруднения и недоразумения възникват поради склонността да прибързвате и да проявявате нетърпение. Опитайте се да бъдете по-търпеливи по отношение на себе си и другите.

Телец- Влиянието на Луната ще ви направи по-грижливи към хората, но не трябва да прекалявате, иначе благите ви намерения могат да отидат на вятъра. Не се препоръчва да се захващате с големи проекти.

Близнаци- През днешния ден трябва да оцените и осмислите настоящето. Точно сега можете да си направите новите планове и да определите бъдещата си линия на поведение. Концентрирайте се само върху добри мисли.

Рак- Подем на духовно равнище. Засилват се психическите ви способности. В днешния ден трябва да имате добри мисли, да правите добри дела и да казвате добри думи. По време на сън или в медитация може да видите минало прераждане.

Лъв- Днес трябва правилно да използвате своята енергия. Не е за предпочитане активно да решавате социални проблеми или да внасяте резки промени в своя живот. Очите днес са уязвими и не бива да ги пренапрягате.

Дева- Ако възникне през днешния ден някакво заболяване, трябва да знаете, че то има кармична природа. Никакви лекарства няма да ви помогнат, ако не осъзнаете своите грешки. Интуицията ще ви насочи към методиката на лечението.

Везни- Денят ще ви се стори досадно скучен и всички задължения, които имате да вършите, ще ви бъдат значително безинтересни. Ако се нуждаете от съвет, то сега го потърсете от по- възрастни роднини или други.

Скорпион- Ден за натрупване на впечатления. Изостря се чувственото ви възприятие за света. За мотивацията на постъпките ви, отговорни ще бъдат емоциите. Промяна в настроението без видима причина.

Стрелец- Самовглъбете се и слушайте вътрешният си глас какво ви казва. Ако успеете да се справите с тази задача, ще достигнете до определено знание или прозрение за нещата около вас.

Козирог- Днес не вземайте важни решения при минимум информация. Отдайте се на изпълнението на отговорностите и задълженията си. Стремете се да бъдете бодри и в приповдигнато настроение. Този ден не трябва да бъдете унили.

Водолей- Днес е благоприятен ден да построите плановете си за бъдещето. Възможно е да получите много ценен съвет въпреки вашата практичност и смелите ви решения. Изгонете тягостните мисли далече от себе си.

Риби- Днес можете да разберете някои истини чрез духовно прозрение или ще ви се проясни чрез случайно приходяща информация. Всичко, което в другите дни не ви е било ясно, пречило ви е в живота, сковавало ви е, в този ден ще намерите отговора.