Пайнерите се връщат на сцената, а старт на музикалните срещи със звездите на телевизия “Планета“ идва от комплекс “Приказките“ край Харманли, собственост на боса инж. Митко Димитров. На 30 май, събота, Яница ще даде начало на летните партита в градината на комплекса, която вече е отворена. Певицата е щастлива, че точно тук стартират музикалните й изяви след дългата пауза, защото това е мястото, където се вихрят едни от най-горещите и незабравимите поп-фолк партита в България.

Докато чакат и своя час да се върнат на сцената, част от звездите на телевизия “Планета“ предпочетоха да се отдадат на спорт и движение, с които да си подарят здраве. Изпълнителите поддържат тонуса си с разходки сред природата. Други пък редуват походите в планината, домашните тренировки и фитнеса. Сред тях е Лазар, който с радост прие новината за възобновяване на работата на фитнес залите и още в първите дни от отварянето им, побърза да се отдаде на любимите си спортни занимания.

Примерът му последваха Дамян Попов, Мария и Ивелина Колева, които дадоха позитивно начало на новата седмица със снимки от залата. И тримата демонстрираха добро настроение и форма, с което провокираха и почитателите си да изберат по-активния начин на живот. По всичко личи, че и Ивана се чувства прекрасно, наслаждавайки се пълноценно на живота. Тя открива нови занимания всеки ден, които я карат да се чувства жива и по-щастлива.

Йога е великолепно преживяване. Изпълва ме с радост, хармония, осъзнаване на себе си и вътрешно спокойствие“, признава Певицата на народа във видео, което сподели преди дни в Instagram профила си. За никого не е изненада, че сред активно спортуващите е и Татяна. Изпълнителката винаги е държала на перфектния си външен вид и физическа форма, а тази пролет е избрала да редува упражненията у дома с вело-тренировки сред природата.

В очакване на възможността да посети Гърция и да се отдаде на любимия си падъл борд, Глория също успешно съчетава спорта с удоволствието. Всеки ден тя прави разходки с велосипеда си по крайбрежието, когато е край морския бряг или тренира у дома, когато е в София.

източник и снимки:телевизия планета