Най-бързо прогресиращата социална мрежа TikTok увлече и звездите на телевизия “Планета“. Голяма част от тях вече създадоха своите профили в приложението и радват почитателите си с оригинални видеа. Днес, на 1 юни, когато отбелязваме Международния ден на детето, решихме да обърнем поглед към свежите предложения в мрежата на най-популярните изпълнители на “Пайнер“ и техните наследници.

Първа Преслава популяризира присъствието си в Tik Tok и подари на последователите си част от най-забавните моменти със своята дъщеричка Паола. Двете дами ни показаха кратко клипче с импровизирани танци на фона на специално избрана от тях мелодия, с което успяха да завладеят виртуалното пространство.

Мария и Марая също заложиха на танци и показаха, че по нищо не отстъпват на световноизвестните двойки майки и деца в Tik Tok, като Виктория Бекъм и сина й Ромео, Джесика Алба и дъщеря й Хонор, Кортни Кокс и Коко Аркетт, Кайли Дженър и майка й Крис Дженър, Рийз Уидърспун и синът й Дийкън Филип.

Примерът им бе последван и от Соня Немска и Рая, които атакуваха платформата с весело клипче от своя дом. Лентата намери място и в другите профили на звездата във виртуалното пространство, като провокира вълна от пожелания за още подобни включвания в мрежата.

Завидни актьорски умения през изминалата седмица показаха още Юнона и дъщеря й Глория. Те предпочетоха да заложат на забавен скеч, а гледанията на видеото показаха, че феновете определено са били заинтригувани от тази съвместна медийна изява на двете дами.

снимки и източник:телевизия планета