След като миналата година „Маскираният певец“ тръгна с гаф заради липсата на звук в първите седем минути, този път от екипа се престараха и пуснаха звука преди картината. „Това е. Хайде успех“, чуха нетърпеливите телевизионни зрители гласа на продуцента Магърдич Халваджиян секунди преди започне предаването. Явно този път звукът е бил проверяван до последно и затова  думите към екипа се чуха от цяла България. Вчера вечер бе даден старт на третия сезон на най-мистериозното риалити в телевизионния ефир. Зрителите се запознаха с новите 14 герои и видяха техните красиви и мистични костюми.

С оригинално сценично присъствие и страхотни изпълнения на хитови песни, под светлините на прожекторите излязоха: Малинката, Циркът, Перлата, Гларусът, Гъбарко, Самураят, Заекът, Прилепът, Порцеланът, Куфарът, Букетът, Камъкът, Госпожицата и Носорогът. Освен тях, своят блестящ дебют в предаването направи и новият екранен партньор на Герасим Георгиев - Геро – известният актьор Краси Радков.

„Първо искам да кажа ‚Добре дошъл!‘ на великолепния Краси Радков! Много се радвам, че ще бъдем на една сцена“, приветства Геро зрителите и новия си екранен партньор. Радков допълни, че е изключително щастлив да бъде част от „Маскираният певец“ и не спря да се шегува с разликата между телевизия 7/8, където работи и националния ефир.

Зрителите на NOVA и членовете на Панела разгадаваха първите тайнствени улики за всеки герой. Алекс Раева, Марта Вачкова, AZIS и Владо Пенев вече дадоха своите предположения кои известни личности е възможно да се крият под впечатляващите костюми. Дара, Лора Караджова, Деси Добрева, Михаела Маринова, Кристиан Костов, Александра Петканова, Луна, Иво Димчев, Дара Екимова, Папи Ханс, Графа и много други бяха сред първите заподозрени.

Дара няма как да бъде сред участниците, защото тя е част от "Гласът на България". Въпреки че част от музикалното предаване е записана отдавна за bTV, при концертите на живо присъствието на Дара е задължително и в събота, когато се правят репетициите, пък и двете телевизии- конкурентки, никога няма да заложат на един и същ човек за двете си музикални предавания.