Ивайла Бакалова планира поредната операция,която този път ще бъде естетическа.

„Мис България” искала да се подложи на пластична интервенция, която да заличи белезите от фрактурата на лявото коляно, която получи в края на „Къртицата” през пролетта, пише „Уикенд“, цитира hotаrena.net.

Второто издание на най-мащабния риалити формат у нас приключи с нещастен инцидент през май. Една от най-красивите българки, която до онзи момент стоически се подложи на какви ли не изпитания, пострада изключително тежко по време на последната мисия.

С цялата си тежест Ивайла увисна с главата надолу от мрежа, разпъната във въздуха на височината на 10-етажна сграда, към която участниците в „Къртицата” бяха изстрелвани с катапулт. След изключително рисковата каската Бакалова бе приета по спешност в болница с надробена кост, а операцията под спасяването на крайника й продължи над 5 часа.



Седем месеца след тежкия инцидент Ивайла вече е възстановена напълно, но шефовете по крака й продължават да й напомнят за него. Миската отдавна ходи нормално и без помощта на патерици, дори преди седмица се завърна в светския живот на клубно парти. Роклята над коляното й разкри на папараци следите от зашиването на оперираното място.



Бакалова смятала да изчака още малко време и да се подложи на операция, която да заличи напълно шевовете. „Ивайла е много силна жена психически. И сега гледката не й пречи кой знае колко, но е най-добре да няма и сантиметър следа от тази ужасна контузия”, коментират приятелки на миската.