Стефан Манов за пореден път предизвика пиянски скандал, който едва не приключи в криминалните хроники.

Сцената се разиграла в кръчма в Слънчев бряг, където Тачо гуляйствал с приятели.

Съпругът на Жени Калканджиева хвърли котва на популярния курорт, но вместо да събира тен на плажа, той не спира да гуляе по заведения и дискотеки в компанията на приятели от мъжки пол, търсейки лесно забавление със загорели нашенки и чужденки, пише hotarena.net.

Бързо запалимият нрав на Тачо се проявил и върху невинна сервитьорка, която имала нещастието да го обслужва в съботната вечер. Компанията на Стефан запивала няколко часа в централна кръчма, където количеството на изпитата водка и ракия се оказало трудно за пресмятане.



Проблемът настъпил, след като Тачо поискал сметката и започнал да възразява за описаната в нея консумация. Той бил категоричен, че бележката е надписана с няколко питиета и категорично отказвал да плати сумата.

Солидно почерпен и недоволен, Манов започнал да замеря с капачки сервитьорката и я подигравал за мекия й диалект на говорене. Келнерката обаче не се поддала на пиянската проява и викнала охраната на заведението, които напъдили Тачо и сие от кръчмата. Сметката на съпруга на Калканджиева била оправена от неговите приятели, които се извинили и за поведението му.

„Всички са виждали какъв става Тачо, след като се напие. Посяга да се бие, заяжда се с всеки, има отвратително пиянство, сякаш не е той. На другия ден не помни нищо, но поразиите вече са свършени“, разказват негови авери.